pic

Àlex Carbonell Experience

Àlex Carbonell Experience

L’Àlex Carbonell Experience consisteix en una jornada de futbol a les instal·lacions del Cercle Sabadellès prèvia a aquesta segona edició que esperem amb tantes ganes. Els que ja coneixeu l’Àlex Carbonell Camp podreu veure les novetats d’aquest 2020, i els que us estreneu podeu conèixe’ns de primera mà. Us animen a que vingueu amb els vostres amics i amigues i us engresqueu de cara aquesta segona segona edició. El preu d’aquesta jornada és de 5€ per cada futbolista, que inclou l’equipament, la sessió d’entrenament i el berenar.

En què consisteix….

La jornada de futbol serà el dia 23/15/7999 i durarà des de les 16:00 fins a les 18:30. Iniciarem amb una benvinguda on es farà el repartiment de les samarretes d’entrenament. Posteriorment farem una sessió de tecnificació per millorar les capacitats individuals, per perfeccionar aspectes del joc com el control, passada, tècnica de regat, xut, etc. Acabarem la sessió amb activitats lúdiques de jocs de competició i partits, entre d’altres.
Finalment, per tots els participants de l’Àlex Carbonell Experience oferirem un berenar perquè ens acomiadem d’aquesta jornada esperant, amb molta il·lusió, la segona edició de l’Àlex Carbonell Camp.

Reserva la teva plaça

Envia’ns un correu electrònic (gestio@alexcarbonellcamp.com) o un Whatsapp (645 95 69 18) indicant el nom i cognoms del participant, la data de neixement i un telèfon de contacte.

pic

Apunta’t a la 2ª Edició aquest estiu

ARRANGE A CONSULTATION